Bedrijfspanden

Uw bedrijfshal toekomstproof met Kwadraat bouw

Uw bedrijfsruimte is toe aan uitbreiding. Of uw bedrijfspand is te groot geworden. Automatisch rijzen er verschillende opties naar boven: verhuizen naar bestaande bouw, een nieuwe bedrijfshal laten bouwen of uitbreiden op de huidige locatie. Kwadraat bouw denkt hierin graag met u mee om de juiste afwegingen te maken. Ontdek de voordelen van bouwen met Kwadraat bouw!

Neem contact op voor advies

De 4 K's van Kwadraatbouw

 • Klant staat centraal
 • Kwaliteit boven kwantiteit
 • Kosten : duidelijkheid in de offerte
 • Kritisch op ons eigen werk

Klant staat centraal

Wij, Martinus de Bruijn en Anne de Vries zijn de oprichters van Kwadraat bouw. Onze drijfveer is “op een betrokken en deskundige manier met mensen omgaan”. Dit is de rode draad van Kwadraat bouw. Door aandachtig naar de klant te luisteren, brengen wij uw wens in kaart. Met daaropvolgend een passend en persoonlijk advies. Volledig afgestemd op uw droom.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij garanderen een snelle bouwtijd voor uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand of verbouwing. Wij verliezen hierbij de kwaliteit niet uit het oog. U kunt tenslotte uw geld maar één keer besteden aan uw bouwproject. Wij gebruiken uitsluitend duurzame en hoogwaardige materialen. Wij werken samen met de beste (onder)aannemers. Ons personeel geniet met regelmaat van bijscholing om kwalitatief goed te bouwen en communiceren.

Kosten : duidelijkheid in de offerte

Stap-voor-stap ontstaat uw ideale nieuwbouwwoning, bedrijfspand of anders. Wij beseffen maar al te goed dat wij aan het werk zijn met uw geld. Uw investering die u slechts éénmalig kunt doen. Alleen goed is goed genoeg. Dat geldt ook voor het prijskaartje. Wij stemmen alles in detail met u af, zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Duidelijkheid onder de streep. Niet meer en niet minder.

Kritisch op ons eigen werk

Voor, tijdens en na de realisatie van uw project zijn wij kritisch op ons werk en onze werkomgeving. Om efficiënt te werken zijn onze bouwplaatsen altijd opgeruimd en netjes. Wij bouwen conform de normen van het Bouwbesluit. Deze normen houden wij nauwlettend in de gaten gedurende het bouwproces.

 • 76 aanbevelingen
 • 83 nieuwbouw projecten
 • 42 bouwprofessionals

Uw bedrijfspand nieuw bouwen, verbouwen of uitbreiden?

Iedere mogelijkheid heeft voordelen en nadelen, wat een zorgvuldige afweging verdient. U kunt uw kostbare budget ten slotte maar één keer besteden. Daarom geven wij u professioneel advies, gebaseerd op uw wensen, zodat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

U wilt een bedrijfshal waar u 100% tevreden over bent. Efficiënt ingericht, groot genoeg voor nu en de toekomst qua vierkante meters, waarbij alle regelgeving zorgvuldig wordt meegenomen, zoals arbo normen en brandbeveiliging. Ook kijken wij samen naar duurzaamheid en energiebesparing van uw nieuwe locatie.

Kwadraat bouw bedrijfspanden

Waaraan voldoet een ideaal bedrijfspand?

 • Korte loopafstanden
 • Logische afvalstromen naar buiten gericht
 • In- en uitvoerstromen verlopen efficiënt
 • Goederenverkeer en personenverkeer veilig gescheiden
 • Processtromen goed op elkaar afgestemd

‘‘Top service, prima vakmannen! Kwadraat bouw heeft voor mij een aanbouw verzorgd ter verlenging van mijn woonkamer en keuken. Alles is perfect verlopen, de aanbouw is precies geworden zoals wij hem graag wilde hebben. ’’

- Edwin, Bilthoven

‘‘Betrouwbare en professionele aannemer Wij hebben met de bouw van onze woning een uitstekende ervaring opgedaan met Kwadraat Bouw. Het personeel is kundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. ’’

- Peter en Femke, Rhenoy
Lees alle reviews

Bedrijfsuitbreiding? Altijd meer vierkante meters?

Nee is ons antwoord. Ook al groeit uw bedrijf en bent u ogenschijnlijk toe aan een groter pand kan het vaak anders. In zulke gevallen is het vaak mogelijk om uw huidige (kleinere) locatie te verbouwen met een efficiëntere processtroom. Wij denken graag met u mee. 

Tijdens de bouw of verbouw van uw bedrijfshal

U zit er natuurlijk niet op te wachten als de bouwactiviteiten uw bedrijfsvoering in de weg zitten. Kwadraat bouw wil u graag snel door het bouwproject heen loodsen. Van te voren stemmen wij het duidelijke, afgebakende plan met u af. Ook onze vaste leveranciers en onderaannemers werken hieraan mee. 100% hindervrij (ver)bouwen is natuurlijk onmogelijk. Met Kwadraat bouw komt u een heel eind.

Wij staan bekend om:

 • Nette en schone bouwplaatsen en busjes
 • Zorgvuldige omgang met machines en gereedschappen
 • Flexibele instelling voor, tijdens en na het bouwproject
Meer weten? Neem contact op

Stappenplan en kosten

Wij stellen samen met u een naadloos stappenplan op van a tot z. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er zo weinig mogelijk kostbare bouwtijd verloren gaat. Ook de kosten worden tot op de cent nauwkeurig met u afgestemd. Wij gaan op verstandige wijze om met uw budget. Wij geven gedegen advies qua materiaalgebruik en duurzaamheid. Kwalitatieve materialen zijn vaak prijziger, maar verdienen zich in de toekomst weer terug.

Dit alles doen wij met één doel: uw tevredenheid. Tevreden over Kwadraat bouw als aannemer en dat u trots bent op het eindresultaat. Kortom, 

Wij doen wat wij zeggen, en zeggen wat wij doen

Nieuw kantoor door Kwadraat bouw

Gaat u met Kwadraat bouw in zee?

Vertel ons uw bouwproject tijdens een volledig vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact met ons op.

Vertel ons uw project

Wij zijn u graag van dienst