Ons stappenplan

Kwadraat bouw verbouwen

Op Kwadraat bouw kunt u bouwen

Huis laten bouwen door Kwadraat bouw? Natuurlijk wilt u dan weten hoe dat in zijn werk gaat. Lees verder voor onze werkwijze in zeven stappen.

Ons stappenplan

  • STAP 1: Uw woonwensen in kaart brengen
  • STAP 2: Plan en richtprijs
  • STAP 3: De handtekening en vergunningaanvraag
  • STAP 4: Opdracht en Woningborg garantie
  • STAP 5: Planning en einddatum
  • STAP 6: Bouw van uw woning
  • STAP 7: Oplevering van uw droomhuis

STAP 1: Uw woonwensen in kaart brengen

Tijdens het kennismakingsgesprek deelt u uw wensen met ons. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Wij voorzien uw wensen van een deskundig advies. Aan het einde van het gesprek heeft u een goed beeld over wat wij voor uw nieuwbouwhuis kunnen betekenen.

STAP 2: Plan en richtprijs

Hartelijk bedankt. U heeft ons gevraagd om een prijsvoorstel. Ook tijdens deze stap zit u nog nergens aan vast. Samen nemen wij uw wensen nog eens door en leggen onze deskundigheid ernaast. Wij maken een ruw plan met een richtprijs.

STAP 3: De handtekening en vergunningaanvraag

Is de richtprijs binnen uw budget? Dan is het tijd voor het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst. Het huis van uw dromen wordt tot in detail uitgewerkt. Het bijbehorende plan wordt vervolgens ingediend voor de vergunningsaanvraag. Ook de bouwplanning wordt gemaakt.

STAP 4: Opdracht en Woningborg garantie

Pas als u 100% tevreden over de offerte, maken we de aannemingsovereenkomst. U weet nu tot in detail waar u aan toe bent. Hoe uw droomwoning eruit gaat zien en wat de definitieve prijs wordt. Wilt u uw plan gecertificeerd hebben door Woningborg? Verstandige keuze. U profiteert hierbij onder andere van de afbouwdekking. Lees meer over Woningborg.

STAP 5: Planning en einddatum

Het moment dat de bouw wordt gestart, komt langzaamaan in het verschiet. Binnen twee weken na de definitieve opdracht ontvangt u de planning. Hierin worden wederzijdse beslismomenten weergegeven. Als wij deze momenten met elkaar nakomen, wordt uw woning opgeleverd op de dag die op de planning staat.

STAP 6: Bouw van uw woning

Gefeliciteerd! Uw vergunning is verleend. De werkvoorbereiding wordt gestart. Er wordt gestart met uw eigen huis bouwen. De beslismomenten worden nauwlettend in de gaten gehouden. Het is nog mogelijk om zaken te wijzigen indien u dat wenst. Als hierdoor de prijs en/of de planning verandert, hoort u dit tijdig. Hierdoor blijven wij werken volgens onze planning en binnen uw budget.

STAP 7: Oplevering van uw droomhuis

Champagne! Eindelijk is het zover. De oplevering van uw nieuwbouwhuis op de vastgestelde datum. Samen onderwerpen wij de woning aan een grondige inspectie en checken of alles volgens opdracht is uitgevoerd. Na de oplevering tekent u voor acceptatie met uitzondering van de eventuele opleverpunten. U gaat uw woonwens beleven!

Plan meteen uw adviesgesprek


  • 76 aanbevelingen
  • 83 nieuwbouw projecten
  • 42 bouwprofessionals

Bouwbedrijf in het kwadraat

Deskundig bouwen – verbouwen – onderhouden in het kwadraat. Dat is waar Kwadraat bouw voor staat. Wij willen van toegevoegde waarde zijn voor uw bouwproject. Net dat beetje meer geven. Dat is waar wij als oprichters, Martinus de Bruijn en Anne de Vries voor staan.

Meer weten over ons?