Over ons

ZP Amsterdam Kwadraat bouw

Bouwbedrijf in het kwadraat

Deskundig bouwen – verbouwen – onderhouden in het kwadraat. Dat is waar Kwadraat bouw voor staat. Wij willen van toegevoegde waarde zijn voor uw bouwproject. Net dat beetje meer geven. Dat is waar wij als oprichters, Martinus de Bruijn en Anne de Vries voor staan. Benieuwd naar onze werkwijze?

Vragen? Neem contact op
9.6

De vier K’s van Kwadraat bouw:

  • Klant staat centraal
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Kosten : duidelijkheid in de offerte
  • Kritisch op ons eigen werk
Lees meer over de vier K’s

Even terug in de tijd

“Bedenk altijd waar je vandaan komt” luidt het aloude gezegde. Wij geven daar een eigen draai aan: “Vergeet nooit waar je mee bent begonnen”. Vanuit deze gedachte bouwen en ontwerpen wij met passie uw droom.

Van tuinhuis tot droomhuis

Wij begonnen ooit met tuinhuisjes en schuurtjes, wat wij vandaag de dag nog steeds vakkundig en met plezier voor u doen. Inmiddels is ons werkveld uitgebreid tot kleinschalige en grootse projecten: van een uitbouw aan uw woning tot een nieuw riant bedrijfspand.

Trots op ons team

Kwadraat bouw is gespecialiseerd in bouwen, verbouwen en onderhouden. Om kwaliteit en snelheid van uw project te waarborgen, hebben wij, Martinus en Anne, een vakkundig en jong team achter ons staan van maar liefst dertig bouwprofessionals.

Kom bij ons werken (en leren)

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden leerlingen op tot vakkundige bouwmensen. Daarnaast werken wij samen met een vaste club onderaannemers en opdrachtgevers. Samen komen wij tot het beste resultaat. Dit resultaat bereiken wij door het toepassen van ons innovatieve systeem.

Wij investeren continu in ons personeel, door cursus en bijscholing. Ook zoeken wij regelmatig bouwprofessionals. Check hier onze vacatures en stageplaatsen.

Op Kwadraat bouw kunt u bouwen

Huis bouwen naar uw wens? Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek en brengen uw droomproject in kaart. Maak meteen een afspraak. Bel ons of vul het contactformulier in.