Verbouw, onderhoud en renovatie

Alles uit de kast voor verbouw, onderhoud en renovatie

Wilt u een nieuwe ruime dakkapel? Droomt u van een nieuwe aanbouw? Een zonnige veranda achter uw woning? Uw badkamer verbouwen? Voor iedere klus staat Kwadraat bouw voor u klaar. Van kleinschalig onderhoud tot een complete renovatie. Wij pakken alles aan.

Wij zijn trots op onze renovatie-, verbouw- en onderhoudsprojecten, die wij voor uiteenlopende opdrachtgevers mochten uitvoeren. Niets is te gek voor ons! Een totale verbouwing van uw woning of bedrijfspand, waarbij alleen uw buitenmuren blijven staan? Wij draaien onze hand er niet voor om.

Verbouwplannen? Vertel het ons

Kleine restyling tot grootse verbouwing

Ook verbouwden wij eens een eenvoudige schuur naar een smaakvolle woning, met een fantastisch resultaat. Van restyling van uw kantoorpand tot het doorbreken van uw achtergevel voor een grotere woonkamer. Wij doen het allemaal voor slechts één doel: een 100% tevreden opdrachtgever.

Twijfelt u over een verbouwing of verhuizing?

Lees onze tips

Uw wooncomfort verbeteren?

Tevreden over uw woning maar laat het comfort te wensen over? Denk dan eens aan een grondige renovatie. Wij denken met u mee hoe wij uw woning kunnen verduurzamen, zodat het u een besparing op energiekosten oplevert. Denk bijvoorbeeld aan dakisolatie, gevelisolatie en/of vloerisolatie. Heeft u last van vocht? Ook dit kunnen wij oplossen voor u. Ook voor het verwijderen van asbest en het levensloopbestendig maken van uw woning zit u goed bij Kwadraat bouw.

Lange levensduur gegarandeerd

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen voor het aanbouwen, verbouwen en onderhouden van uw woning of bedrijf. Soms kennen deze materialen een hogere prijs. U denkt misschien dat u hierdoor duurder uit bent. Maar door te kiezen door hoge kwaliteit duurzame materialen, bent u op lange termijn voordeliger uit.

‘‘Zeer betrokken aannemer. Vakbewaam en zeer goede dienstverlening Kwadraat heeft bij ons een opbouw gerealiseerd. Voortraject qua offerte was duidelijk tegen nette prijs.’’

- S. de Kok, Culemborg

‘‘In het voortraject naar de verbouwing werd al duidelijk dat Kwadraat anders is dan veel andere aannemers. Ze wisten ons een offerte te overleggen die duidelijk is en waarin alle werkzaamheden exact en uitgebreid omschreven stonden. We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd in het offertestadium en daarin was Kwadraat echt een partner die meedacht en adviseerde. De verbouwing startte op de eerste dag van de Corona-lockdown. Toch heeft de verbouwing geen enkele vertraging gekend. Er werd veilig gewerkt, er werd open en lekker vaak gecommuniceerd, er waren tweewekelijkse bouwvergaderingen, de mannen werkten hard en met merkbaar plezier aan ons huis. Het is duidelijk dat er bij Kwadraat mensen werken die hun vak verstaan en passie hebben voor hun vak. Tegenslagen in de bouw werden altijd opgelost en er werd nooit een probleem van gemaakt als wij in het werk dingen toch anders wilden dan vooraf bedacht. Een flexibele en communicatief sterke aannemer, wie had gedacht dat die bestonden? Wij weten het nu, als er weer een volgende verbouwing komt, dan hoeven we niet op zoek naar een aannemer. En nog iets dat bijzonder is: de verbouwing is niet klaar voordat de volledige lijst met openstaande punten is afgerond. Kwadraat daagt je uit om kritisch te zijn op hun werk en om elk puntje waarvan je vindt dat het beter zou moeten te noteren. Zij zorgen ervoor dat die lijst dan volledig wordt afgevinkt. Eerder gaan ze niet weg. Nee echt, dit zijn fijne jongens. Deze moet je hebben.’’

- Lennart en Mariëlle, Woerden

De Kwadraat bouw manier

Als wij en u als opdrachtgever het volledig eens zijn over het project, stemmen wij de planning en kosten met u af. U weet precies waar u aan toe bent. Op welke termijn wij uw verbouw, aanbouw of renovatie komen uitvoeren. Ook qua kosten zijn wij helder. Wij beperken overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk.

(Ver)bouwen met passie

Kortom, hoe uw renovatie, verbouwing of onderhoud er ook uit ziet, wij begeleiden u van a tot z. Overal stoppen wij onze passie in, met de 4 K’s van Kwadraatbouw in ons achterhoofd:

De 4 K's van Kwadraatbouw

  • Klant staat centraal
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Kosten : duidelijkheid in de offerte
  • Kritisch op ons eigen werk

Klant staat centraal

Wij, Martinus de Bruijn en Anne de Vries zijn de oprichters van Kwadraat bouw. Onze drijfveer is “op een betrokken en deskundige manier met mensen omgaan”. Dit is de rode draad van Kwadraat bouw. Door aandachtig naar de klant te luisteren, brengen wij uw wens in kaart. Met daaropvolgend een passend en persoonlijk advies. Volledig afgestemd op uw droom.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij garanderen een snelle bouwtijd voor uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand of verbouwing. Wij verliezen hierbij de kwaliteit niet uit het oog. U kunt tenslotte uw geld maar één keer besteden aan uw bouwproject. Wij gebruiken uitsluitend duurzame en hoogwaardige materialen. Wij werken samen met de beste (onder)aannemers. Ons personeel geniet met regelmaat van bijscholing om kwalitatief goed te bouwen en communiceren.

Kosten : duidelijkheid in de offerte

Stap-voor-stap ontstaat uw ideale nieuwbouwwoning, bedrijfspand of anders. Wij beseffen maar al te goed dat wij aan het werk zijn met uw geld. Uw investering die u slechts éénmalig kunt doen. Alleen goed is goed genoeg. Dat geldt ook voor het prijskaartje. Wij stemmen alles in detail met u af, zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Duidelijkheid onder de streep. Niet meer en niet minder.

Kritisch op ons eigen werk

Voor, tijdens en na de realisatie van uw project zijn wij kritisch op ons werk en onze werkomgeving. Om efficiënt te werken zijn onze bouwplaatsen altijd opgeruimd en netjes. Wij bouwen conform de normen van het Bouwbesluit. Deze normen houden wij nauwlettend in de gaten gedurende het bouwproces.

U kunt bouwen op Kwadraat bouw

U wilt een aanbouw aan uw woning of kantoor, maar weet niet goed hoe en wat? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij geven graag een vrijblijvend advies over de ideale aanpak van uw project. Wilt u meer weten?

Neem contact op voor een afspraak

Wij zijn u graag van dienst