Woningbouw

Eigen huis bouwen?

Uw droomhuis laten bouwen is niet een alledaagse bezigheid. Dit moet tot in de puntjes perfect worden uitgevoerd. Kwadraat bouw heeft ruime ervaring en leidt u als deskundige door het hele proces. Een proces dat begint met een goed gesprek aan de keukentafel.

 Wij realiseren in 7 stappen uw droomwoning. Meer weten over hoe wij te werk gaan?

Check hier onze werkwijze

Bouwen op Kwadraat bouw

Laat uw huis bouwen door Kwadraat bouw. U kiest voor kwaliteit, een snelle bouwtijd en een gegarandeerde opleverdatum. Wij denken met u mee van a tot z binnen dit complexe project. Met uw wensen en woningstijl als uitgangspunt. Van welke bouwstijl u ook houdt.

De 4 K's van Kwadraatbouw

  • Klant staat centraal
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Kosten : duidelijkheid in de offerte
  • Kritisch op ons eigen werk

Klant staat centraal

Wij, Martinus de Bruijn en Anne de Vries zijn de oprichters van Kwadraat bouw. Onze drijfveer is “op een betrokken en deskundige manier met mensen omgaan”. Dit is de rode draad van Kwadraat bouw. Door aandachtig naar de klant te luisteren, brengen wij uw wens in kaart. Met daaropvolgend een passend en persoonlijk advies. Volledig afgestemd op uw droom.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij garanderen een snelle bouwtijd voor uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand of verbouwing. Wij verliezen hierbij de kwaliteit niet uit het oog. U kunt tenslotte uw geld maar één keer besteden aan uw bouwproject. Wij gebruiken uitsluitend duurzame en hoogwaardige materialen. Wij werken samen met de beste (onder)aannemers. Ons personeel geniet met regelmaat van bijscholing om kwalitatief goed te bouwen en communiceren.

Kosten : duidelijkheid in de offerte

Stap-voor-stap ontstaat uw ideale nieuwbouwwoning, bedrijfspand of anders. Wij beseffen maar al te goed dat wij aan het werk zijn met uw geld. Uw investering die u slechts éénmalig kunt doen. Alleen goed is goed genoeg. Dat geldt ook voor het prijskaartje. Wij stemmen alles in detail met u af, zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Duidelijkheid onder de streep. Niet meer en niet minder.

Kritisch op ons eigen werk

Voor, tijdens en na de realisatie van uw project zijn wij kritisch op ons werk en onze werkomgeving. Om efficiënt te werken zijn onze bouwplaatsen altijd opgeruimd en netjes. Wij bouwen conform de normen van het Bouwbesluit. Deze normen houden wij nauwlettend in de gaten gedurende het bouwproces.

9.6

Niet over één nacht ijs

Een fantastisch vooruitzicht. U gaat uw eigen woning bouwen! Niet iets waar u zich alle dagen mee bezig houdt. Hoe leuk is het om helemaal zelf te kunnen bepalen hoe uw droom eruit gaat zien? Aan de andere kant is het ook spannend. Hoe maakt u de beste keuzes voor nu en in de toekomst? U kunt tenslotte uw kostbare budget maar één keer uitgeven. Wij begrijpen dit maar al te goed en geven u graag een gedegen advies waarin wij uw wensen meenemen.

Bekijk hier verschillende bouwstijlen

Uw wooncomfort is onze zorg

Uw woonplezier staat centraal voor ons. U gaat tenslotte jaren wonen in uw droomwoning. Wij willen dat u daarover voor 100% tevreden bent. Zowel tijdens het bouwproces als na de oplevering. Wij willen dat u zich meteen thuis voelt in uw droomwoning. Dat is ons enige doel.

Welke bouwstijl past bij u?

Heeft u zich al verdiept in de verschillende bouwstijlen die er zijn? Wellicht heeft u precies in gedachten wat u wilt. Zo niet, dan helpen wij u graag een handje. Gaat u voor de populaire klassieke stijl? Dit is een vorm van traditionele bouw met een sierlijke of statige touch. De tegenovergestelde stijl is misschien wel de moderne bouwstijl. Kenmerkend zijn de minimalistische details en rechte lijnen.

  • 76 aanbevelingen
  • 83 nieuwbouw projecten
  • 42 bouwprofessionals

Net even anders

Voor iedere opdrachtgever maken wij een ontwerp op maat. Of dit nu aan de hand van onze bouwstijlen is of een mix van allerlei stijlen. Wij laten uw creativiteit graag samenvloeien met onze vakkundigheid. Altijd vissen wij tussen de mazen van het net. Daar houden wij van: een kwalitatief hoogstaande woning die net even anders is!

Vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Bekijk hieronder onze referenties.

Tevreden klanten gingen u voor

‘’Top service, prima vakmannen! Kwadraat bouw heeft voor mij een aanbouw verzorgd ter verlenging van mijn woonkamer en keuken. Alles is perfect verlopen, de aanbouw is precies geworden zoals wij hem graag wilde hebben. ’’

- Edwin, Bilthoven

‘’Kwaliteitsaannemer die heel klantgericht is Wij hebben een hele goede ervaring met Kwadraat Bouw. Zij leveren kwaliteit en dachten prima met ons mee in een maatoplossing. ’’

- Ferdi, Zeeland

‘’Betrouwbare en professionele aannemer Wij hebben met de bouw van onze woning een uitstekende ervaring opgedaan met Kwadraat Bouw. Het personeel is kundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. ’’

- Peter en Femke, Rhenoy

‘’Een bedrijf dat vakmanschap in huis heeft en zijn werkprocessen prima op orde heeft. Er is precies gewerkt conform de vooraf gemaakte afspraken. De medewerkers waren deskundig, correct en het gehele bouwproces verliep logistiek uitstekend. ’’

- Maarten, Zeist

‘’Binnen 5 maanden heeft Kwadraat Bouw onze bestaande woning compleet gerenoveerd alsmede ook een zeer grote aanbouw en opbouw gerealiseerd. Er was sprake van heldere en open communicatie en afspraken werden nagekomen. Ook de samenwerking met de door Kwadraat Bouw geselecteerde onderaannemers verliep zeer prettig. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!’’

- Bert, Amsterdam

‘’Wij hebben onze woning in Amsterdam laten uitbouwen en volledig laten renoveren. Voor ons ons eerste 'grote' project. Vanaf het eerste moment hebben we heel prettig samengewerkt. Een duidelijke en uitgebreide offerte en overzichtelijke planning. Erg fijn professioneel en vriendelijk personeel!’’

- Charles, Amsterdam

Kwadraatbouw bouwt geen luchtkastelen

Een nieuw huis bouwen? Een gratis vrijblijvend advies? Kwadraat bouw is uw aannemer. 100% duidelijkheid en geen kleine lettertjes. Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.

Neem vrijblijvend contact op