Bouwbedrijf

Wij zijn van alle (bouw)markten thuis!

Nieuwe woning laten bouwen?
Bedrijfspand nieuw bouwen of verbouwen?
Een aanbouw of verbouwing in uw woning of kantoor?
Is uw woning of bedrijfspand toe aan onderhoud?

Kwadraat bouw richt zich als totaal-aannemer op een brede markt. Onze passie ligt bij alles wat met nieuw bouwen, verbouwen en renoveren te maken heeft. Wij staan voor u klaar bij allerhande bouwprojecten, zowel zakelijk als particulier.

 • Woningen
 • Bedrijfsgebouwen
 • Zorginstellingen
 • Winkels
 • Scholen
 • Industriële gebouwen
 • Enzovoort …

Meer weten? Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op.

Vertel ons uw bouwdroom

De 4 K's van Kwadraatbouw

 • Klant staat centraal
 • Kwaliteit boven kwantiteit
 • Kosten : duidelijkheid in de offerte
 • Kritisch op ons eigen werk

Klant staat centraal

Wij, Martinus de Bruijn en Anne de Vries zijn de oprichters van Kwadraat bouw. Onze drijfveer is “op een betrokken en deskundige manier met mensen omgaan”. Dit is de rode draad van Kwadraat bouw. Door aandachtig naar de klant te luisteren, brengen wij uw wens in kaart. Met daaropvolgend een passend en persoonlijk advies. Volledig afgestemd op uw droom.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij garanderen een snelle bouwtijd voor uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand of verbouwing. Wij verliezen hierbij de kwaliteit niet uit het oog. U kunt tenslotte uw geld maar één keer besteden aan uw bouwproject. Wij gebruiken uitsluitend duurzame en hoogwaardige materialen. Wij werken samen met de beste (onder)aannemers. Ons personeel geniet met regelmaat van bijscholing om kwalitatief goed te bouwen en communiceren.

Kosten : duidelijkheid in de offerte

Stap-voor-stap ontstaat uw ideale nieuwbouwwoning, bedrijfspand of anders. Wij beseffen maar al te goed dat wij aan het werk zijn met uw geld. Uw investering die u slechts éénmalig kunt doen. Alleen goed is goed genoeg. Dat geldt ook voor het prijskaartje. Wij stemmen alles in detail met u af, zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Duidelijkheid onder de streep. Niet meer en niet minder.

Kritisch op ons eigen werk

Voor, tijdens en na de realisatie van uw project zijn wij kritisch op ons werk en onze werkomgeving. Om efficiënt te werken zijn onze bouwplaatsen altijd opgeruimd en netjes. Wij bouwen conform de normen van het Bouwbesluit. Deze normen houden wij nauwlettend in de gaten gedurende het bouwproces.

 

De rode draad

Deze K’s van Kwadraat bouw vertellen in één oogopslag waar wij voor staan. Oprichters van Kwadraat bouw, Martinus de Bruijn en Anne de Vries hebben als drijfveer “op een betrokken en deskundige manier met mensen omgaan”. Dit is de rode draad van ons bedrijf. Hier ligt het uitgangspunt van al onze bouwprojecten.

Een deskundig advies

Wij voorzien uw bouwdroom van een gedegen en passend advies, waarin de kwaliteit en de kosten perfect op elkaar zijn afgestemd. Uiteraard worden er in onze organisatie weleens fouten gemaakt. Maar wij blijven kritisch op ons eigen werk, wat wederzijds vertrouwen schept tussen ons en de opdrachtgever.

‘‘In het voortraject naar de verbouwing werd al duidelijk dat Kwadraat anders is dan veel andere aannemers. Ze wisten ons een offerte te overleggen die duidelijk is en waarin alle werkzaamheden exact en uitgebreid omschreven stonden. We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd in het offertestadium en daarin was Kwadraat echt een partner die meedacht en adviseerde. De verbouwing startte op de eerste dag van de Corona-lockdown. Toch heeft de verbouwing geen enkele vertraging gekend. Er werd veilig gewerkt, er werd open en lekker vaak gecommuniceerd, er waren tweewekelijkse bouwvergaderingen, de mannen werkten hard en met merkbaar plezier aan ons huis. Het is duidelijk dat er bij Kwadraat mensen werken die hun vak verstaan en passie hebben voor hun vak. Tegenslagen in de bouw werden altijd opgelost en er werd nooit een probleem van gemaakt als wij in het werk dingen toch anders wilden dan vooraf bedacht. Een flexibele en communicatief sterke aannemer, wie had gedacht dat die bestonden? Wij weten het nu, als er weer een volgende verbouwing komt, dan hoeven we niet op zoek naar een aannemer. En nog iets dat bijzonder is: de verbouwing is niet klaar voordat de volledige lijst met openstaande punten is afgerond. Kwadraat daagt je uit om kritisch te zijn op hun werk en om elk puntje waarvan je vindt dat het beter zou moeten te noteren. Zij zorgen ervoor dat die lijst dan volledig wordt afgevinkt. Eerder gaan ze niet weg. Nee echt, dit zijn fijne jongens. Deze moet je hebben.’’

- Lennart en Mariëlle, Woerden

Wist u dat …

 • wij altijd werken met vaste onderaannemers?
 • u aan het begin van de bouw de definitieve opleverdatum al weet?
 • wij werken volgens de VCA** en ISO-9001 certificering?
 • wij Woningborg deelnemer zijn?
 • ons personeel met regelmaat wordt bijgeschoold op bouw- en communicatiegebied?

Wij zeggen wat wij doen, en doen wat wij zeggen!

Neem contact met ons op