Werken bij Kwadraat bouw

Werken bij Kwadraat bouw = Samen beter bouwen²

Samen beter bouwen², dat is voor ons ook echt sámen. Want wij geloven dat je samen verder komt! Dat jij daarbij het beste uit jezelf haalt, en we gezamenlijk bouwen aan de groei van ons bedrijf, vinden we belangrijk.

Bouw jij met ons mee?


 

Hierom werk je bij Kwadraat bouw:

Aandacht voor jóú en je ontwikkeling

Bij Kwadraat bouw staan we open om je verder te laten groeien in je loopbaan. Van stagiair, naar leerling, naar voorman, naar uitvoerder, we bespreken graag de best bij jou passende mogelijkheden. Niet maar één keer per jaar terugkijken, maar vooral ook regelmatig vooruitblikken over je persoonlijke groei.

Een hecht team waarmee we er samen voor gaan

Alleen ga je (misschien) sneller, samen kom je verder! Met onze gezamenlijke kwaliteiten bouwen we aan mooie projecten in een hecht team.
Er vinden geregeld borrels of een darttoernooi plaats. Ook gaan we met regelmaat met elkaar op stap als personeelsuitje.

Leuke banen in een dynamische sector

Van timmerman tot projectleider tot kopersbegeleidster, alle specialiteiten dragen bij aan het slagen van een project. Onze collega’s zeggen dan ook: in alle functies doe je er toe.
Daarnaast is de bouw altijd in beweging, waardoor het werk uitdagend en afwisselend is.

Werken in de bouw?

Bij Kwadraat bouw zijn je talenten belangrijker dan kennis. Bij ons krijg je alle ruimte om te zien wat je waard bent. Wil je je talenten inzetten voor een groeiend bouwbedrijf?

Check hier onze actuele vacatures!

Medewerkers aan het woord

Leer alvast je toekomstige collega’s kennen! Zo krijg je pas een écht goed beeld van werken bij Kwadraat bouw. Wat maakt het dat zij zo graag bij ons werken? We stellen graag enkele collega’s aan je voor:

Jacco ~ uitvoerder :

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik veel vrijheid krijg, dat ik veel jonge mensen bij me heb om de klus te klaren en er voor te zorgen dat het tot een goed einde gebracht wordt.
Ik ben zelf begonnen als timmerman bij Kwadraat bouw, en doorgegroeid naar voorman-timmerman, en nu ben ik inmiddels uitvoerder.

Kwadraat bouw in drie woorden is voor mij:

  • Jong
  • Gedreven
  • Gezellig

Ruben ~ timmerman :

Het leukste aan het werk bij Kwadraat bouw vind ik de afwisseling, de diversiteit van het werk, elke dag doe je wat anders.
Ik vind het belangrijk dat er doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijf, dat ik opleidingen kan volgen en dat ik naar hogere functies door kan klimmen.
Voor mij is dat nu dat ik de opleiding voor uitvoerder volg.

Kwadraat bouw in drie woorden is voor mij:

  • Gezelligheid
  • Professionaliteit
  • Vakmanschap

Brian ~ werkvoorbereider :

We zijn met een jong en gezellig team aan het werk en ik heb veel uitdagingen in mijn werk. Binnen Kwadraat bouw kreeg ik de mogelijkheid om 2 tekencursussen te doen.
Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit en het werken met verschillende partijen (zoals onderaannemers, onze eigen werklui en de jongens op kantoor).

Kwadraat bouw in drie woorden is voor mij:

  • Gezellig
  • Uitdagend
  • Teamwork

Zie jíj jezelf ook bij Kwadraat bouw werken?

Bouw je met ons mee?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden?
Of staat jouw functie of stage er niet tussen?
Schroom niet en neem contact op met Johan Bulsink of Martinus de Bruijn via 0345-622002 / 06-22342989 of mail naar johan@kwadraatbouw.nl.

Check hier onze actuele vacatures!Neem contact op