Edge Hilversum

Middels deze pagina informeren wij u over de voortgang van het bouwproject “Edge Hilversum” op de hoek van de Kampstraat en de Leeuwenstraat in Hilversum.

Actuele stand van zaken (11-04-2023)

Kwadraat bouw is druk bezig met de afstemming rond aanvoerroutes, logistiek plan, etc. Zodra er concrete info beschikbaar is, wordt dit op deze pagina gedeeld.

 

Project informatie

Als je het grote stationsgebouw van Hilversum uitloopt kun je het eigenlijk niet missen: project Edge Hilversum. Het pand op de hoek Kampstraat en Leeuwenstraat was voorheen een eetcafé en met daarnaast een nachtclub. Deze panden worden nu ontwikkelt tot een iconisch gebouw met 12 appartementen met een balkon variërend van ca. 40 m2 tot ca. 100 m2.

Het project ligt midden in het bruisende hart van het centrum van Hilversum, op loopafstand van allerlei voorzieningen zoals supermarkten, diverse winkels, restaurants/cafe’s en bioscoop.
Het openbaar vervoer is hier uitstekend geregeld, op steenworpafstand kan de trein of de bus gebruikt worden om af te reizen naar Amsterdam, Utrecht of zelfs naar het buitenland.

Meer informatie is binnenkort te vinden op de bijbehorende projectwebsite. Deze is nog in ontwikkeling.

Mochten er (onverhoopt) zaken zijn waarop u wilt reageren, kunt u mailen naar : info@kwadraatbouw.nl.